Jump to content
LOTROCommunity
Sign in to follow this  
Chipmore

Patching server is up via launcher

Recommended Posts

Great. I'll give it a go then...thanks for being the guinea pig :)

I'd hold, after the first step, it throws up runtime errors, so I think the Cogaccounts server is having trouble!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hmmmmm, I go to 90% on the patcher, then it failed with an "unspecified patch error"

ok, now I'm done patching , and its asking for Turbine user name and password...will try the migration page now...

Edited by Berillac

Share this post


Link to post
Share on other sites

Patched fine,no problems and quick. Hooray.

Followed link to change account details.

Taa-daa down for scheduled maintainance.lol.

Not to worry, i can live without it.How many days now? Seems like longer.Im not an addict,honest.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Patched fine,no problems and quick. Hooray.

Followed link to change account details.

Taa-daa down for scheduled maintainance.lol.

Not to worry, i can live without it.How many days now? Seems like longer.Im not an addict,honest.

It's not actually down, it's just overloaded, which is why that message comes up, according to Sapience on twitter.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Lol I have the other problem - migrated my account but struggling to patch!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

×